MOVE IT like Lublin

Implică-te

Pregătirea PMUD este un proces extrem de participativ, iar planul trebuie nu doar acceptat, ci și îmbrățișat de către comunitate.

Completează sondajul

Chestionar de Mobilitate a Locuitorilor din Municipiul Chișinău 2022 

Participați și contribuiți la realizarea unui sistem de mobilitate mai curat, eficient și echitabil în Municipiul Chișinău!

Ce este chestionarul de mobilitate?

Este un chestionar adresat tuturor cetățenilor din oraș pentru a afla mai multe informații despre modul de deplasare a locuitorilor în raza municipiului.

De ce avem nevoie de răspunsul dumneavoastră?

Răspunsul dumneavoastră va ajuta administrația locală să înțeleagă mai bine cum vă deplasați, ce nevoi de deplasare aveți, care este opinia dumneavoastră legată de transportul public și privat, care sunt condițiile de deplasare cu bicicleta și pe jos, precum și ce anume v-ați dori să îmbunătățiți la sistemul de transport local.

În ce perioadă se poate completa?

octombrie- noiembrie 2022

Cum se completează?

Chestionarul cuprinde 12 întrebări și se poate completa online în limbile română și rusă și durează doar 15 minute. Completați chiar acum accesând unul dintre link-urile de mai jos:

Urmărește evenimentele și întâlnirile publice

În august am lansat procesul de dezvoltare SUMP Chișinău. Vor urma multe alte evenimente, rămâneți pe fază. Vom avea mai multe ateliere de lucru, mese rotunde, prezentări publice, vizite la fața locului și webinarii.

Contribuie cu idei bune

Aveți o idee de proiect care ar putea ajuta la îmbunătățirea sistemului de transport din Chișinău. Nu ezitați să ne contactați – pmud@mill.md