MOVE IT like Lublin

Parteneri

Despre Civitta

CIVITTA Strategy & Consulting SA (denumită în continuare CIVITTA), fosta GEA Strategy & Consulting, a fost înființată în 2006 și a fost lider pe piața românească în servicii de consultanță pentru autorități publice și clienți privați în ultimul deceniu. În ultimii 10 ani CIVITTA Strategy & Consulting / GEA Strategy & Consulting a ajutat peste 30 de orașe, zone metropolitane, județe sau regiuni din România să pregătească documente de planificare strategică (inclusiv PMUD) și să implementeze proiecte. ​

Proiecte cheie: Planul de Mobilitate Urbană Durabilă Kaunas (finalist pentru 8th European PMUD Award), PMUD Klaipeda City, actualizare PMUD Cluj-Napoca și zona metropolitană, proiect transfrontalier PMUD județul Maramureș, actualizare PMUD Zalău, actualizare PMUD Arad, actualizare PMUD Bistrița, Strategia Regională pentru Mobilitate Urbană Durabilă și Orașe Inteligente pentru Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest 2021-2027, Belarus Îmbunătățirea managementului siguranței rutiere în Belarus, Audit de siguranță rutieră -52149, Proiect de reabilitare Kyzalorda-Zhezkasgan , Kazahstan, SubProiect Troleibuz Mariupol – Program de dezvoltare corporativă și Participare a părților interesate, Programul Subproiect Troleibuz Kryvyi Rih, Strategia de Dezvoltare Urbană Integrată a Zonei Metropolitane Iași 2015-2023, precum și sprijin științific în proiecte de schimb de cunoștințe precum TRAM / Space4People / E-Mobi City.

Despre Bogazici Proje Engineering Inc

Boğaziçi Proje Mühendislik A.Ş. Are sediul central în Istanbul, Turcia (înființată în 2005) și se mândrește să conducă cu cele mai avansate tehnici și tehnologie în transport și planificare logistică, inginerie, proiectare și supraveghere. Ne mândrim să gândim din caseta și să avem înțelegerea tehnică esențială pentru a realiza sisteme de transport cu adevărat integrate, care să răspundă nevoilor comunităților (de exemplu, operatori privați, operator public, autorități, utilizatori finali, cum ar fi rezidenții și vizitatorii) nevoilor de astăzi și în viitor. Obiectivul nostru principal este de a combina nevoile și condițiile locale cu cunoștințele tehnice și experiența pentru a remodela orașe accesibile și durabile din punct de vedere economic, de diferite dimensiuni și scări.

Firma noastră are o vastă experiență și cunoștințe în sectorul transporturilor, în special în proiecte de planificare strategică a transportului durabil (planuri de mobilitate urbană), acțiuni propuse și  studii de fezabilitate. Mersul pe jos și cu bicicleta sunt componente esențiale ale planurilor noastre de mobilitate urbană durabilă, avem, de asemenea, o bună experiență în planurile generale pentru pietoni și ciclism.

Proiecte cheie: PMUD Kocaeli (finanțat IPA), Planul de transport urban durabil Diyarbakır, Planul pentru ciclism İzmir, Planul pentru ciclism Konya, Planul pietonal İzmir.

Despre Rupprecht Consult – Forschung Beratung GmbH

Companie privată de consultanță și cercetare, specializată în mobilitate urbană, activă în Europa și în întreaga lume. Echipa multidisciplinara de peste 20 de consultanți cu expertiză în transport, urbanism, geografie, arhitectură și științe sociale. Trei echipe principale:

– planificare integrată;

– mobilitate colectivă și inteligentă,

– soluții de mobilitate centrate pe oameni.

Rupprecht Consult oferă soluții integrate pentru dezvoltarea durabilă a orașelor din Europa și din întreaga lume, fiind în același timp lider în cercetare pe teme de planificare strategică a mobilității, electromobilitate, soluții inteligente de transport (de exemplu, automatizare). Competențe puternice în pregătirea, sprijinirea și monitorizarea proceselor de planificare și participative cu experiență amplă în dezvoltarea de proiecte și managementul proiectelor.

Proiecte cheie: Dezvoltare licitație pentru PMUD Augsburg (DE), Plan de Mobilitate Düsseldorf, Hesse (DE), PMUD-uri Euskirchen, Bielefeld (DE), PMUD-uri Brașov & Constanța (RO), PMUD Arequipa & Trujillo (Peru), PMUD Kyiv-Podilskyi district, Poltava & Zhyzomyr (Ukraine).

Despre TTL Planning

TTL PLANNING (denumită în continuare TTL) este o companie românească a cărei activitate principală este activități legate de inginerie și consultanță tehnică. Oferim o gamă largă de servicii de consultanță și planificare în transport, inclusiv ingineria traficului, analiza economică în transporturi, planificarea transportului durabil, analiza, evaluarea și prioritizarea opțiunilor, planificarea dezvoltării și accesibilității, planificarea transportului public și privat, contractele de servicii publice, evaluarea traficului și prognoza precum si dezvoltarea strategiilor de transport.

– Peste 20 de PMUD-uri pentru orașe medii în România (Zone metropolitane Cluj și Iași, municipii reședință de județ Arad, Deva sau municipii precum Câmpulung Muscel),

– Evaluarea performanței serviciului de transport public / Optimizare și contract de servicii publice (Zone metropolitane: București, Iași, Bacău, Municipii: Deva, Brăila, Slatina și altele),

– Studii de fezabilitate, prognoza cererii de transport și analiza cost-beneficiu (Cluj Napoca metrou și tren metropolitan, Extindere / reabilitare magistrale de metrou în București M2/M5, Achiziție de material rulant pentru Metrorex/ARF, Studii pentru reabilitări de linii Magistrala 500 of Pașcani – Dârmanești etc.

Despre BCI

Business Consulting Institute este o organizație de consultanță cu un portofoliu multidisciplinar de servicii de consultanță pe piața din Republica Moldova. BCI are o reputație recunoscută în dezvoltarea strategiilor economice în zonele urbane și rurale, precum și în regiunile naționale și transfrontaliere și a beneficiat de o gamă largă de programe de cooperare tehnică a donatorilor, finanțate de organizații și instituții internaționale, precum și de instituții guvernamentale. Republicii Moldova, având elaborat peste 150 de Strategii de Dezvoltare Locală pentru raioane, orașe și comunități din întreaga țară.

BCI cooperează cu Primăria Chișinău de peste 20 de ani. 

Proiecte cheie:  Elaborarea Strategiei de Dezvoltare Teritorială a municipiului Chișinău și a Master Planului municipiului Chișinău până în 2025; Elaborarea strategiei de transport până în 2010 și a reglementărilor; Elaborarea studiului de oportunitate și a cerințelor legale pentru amenajarea sistemului de management al parcării; Evaluarea și înființarea sistemului de prețuri și management al terenului din municipiul Chișinău; Analiză diagnostică și plan de afaceri pentru companiile municipale Apă-Canal Chișinău, RTEC și Urban Park.